Dona-li un cop d'ull als nostres plats
La carta d’Aqua es caracteritza per ser cuina de mercat, de cort mediterrània, amb especialitats catalanes de temporada que renovem cada poc temps.
Per a menjar, picar, sopar… Què et ve de gust?
Amanides
AMANIDA DE LLAGOSTINS AMB SOBRASSADA, ENCENALLS DE FORMATGE I VINAGRETA DE MEL I MENTA
AMANIDA DE TIMBAL DE PERNIL D’ÀNEC AMB MANGO, FOIE RATLLAT I FRUITS SECS
ESQUEIXADA DE BACALLÀ AMB PEBROT ROSTIT I OLI DE FARIGOLA
AMANIDA DE SALMÓ FUMAT, PINYA I VINAGRETA DE IOGURT AL PEBRE ROSA AMB ROSTES DE PA
AMANIDA DE CALAMARSONS I CARPACCIO DE GAMBES AMB REDUCCIÓ DE MÒDENA
AMANIDA DE FORMATGE DE CABRA AMB ESPÀRRECS VERDS I VINAGRETA DE FRUITES

Per picar
MUSCLOS AL VAPOR
CROQUETES CASOLANES DE ROSTIT
BUNYOLS DE BACALLÀ AMB ROMESCO
CARXOFES FREGIDES
PATATES BRAVES A LA NOSTRA MANERA
CALAMARS A LA ROMANA
CLOÏSSES AMB ALLADA
SALTEJAT DE BOLETS AMB NYOQUIS I ESCOPINYES
PERNIL DE GLA AMB PA DE VIDRE MULLAT
POLP GALLEC A LA MANERA TRADICIONAL
AMANIDA RUSSA AMB VENTRESCA ESCABETXADA
CRUIXENT DE FORMATGE DE CABRA AMB POMA I SALSA DE FARIGOLA
OUS FREGITS DE GUATLLA AMB PATATA EMMASCARADA I ENCENALLS DE FOIE
POLP A LA BRASA AMB PARMENTIER DE PATATA, PINYA I ALFÀBREGA
CRUIXENT DE PEU DE PORC AMB GAMBA LLAGOSTINERA I SALSA DE SOIA
TAC DE BACALLÀ CONFITAT AMB LLIT DE SOBRASSADA
Especialitats Aqua
SOPA DE PEIX
SOPA DE CARXOFES AMB ENCENALLS DE PERNIL IBÈRIC
CANALONS CASOLANS GRATINATS
RISSOTTO DE CEPS AMB PARMESÀ
CARPACCIO DE TONYINA AMB GRANITS D’AMETLLA CARAMEL·LITZADA
SALTEJAT DE BOLETS AMB CANSALADA CONFITADA
STEAK TARTAR
XAI A LA BRASA AMB ALLIOLI
BOTIFARRA CASOLANA AMB GUARNICIÓ
ENTRECOT DE VEDELLA A LA BRASA
FILET DE VEDELLA A LA BRASA
FILET DE VEDELLA AMB ROCAFORT, PEBRE O CABRALES
PEIX DEL DIA A LA BRASA O A LA PLANXA
GAMBES A LA PLAN XA
GALTA DE PORC ESTOFAT AMB VI DEL PRIORAT
BROQUETA DE XAI A LA BRASA
PAELLA A LA MARINERA
PAELLA DE LLAMÀNTOL
